Get together

Den Bosch is een stad van samenkomen. Ook bij Current Rooftop verwelkomen wij jullie graag. Bekijk hieronder onze groepsmogelijkheden. Voor alle groepsreserveringen maken wij een persoonlijke offerte. Neem contact met ons op voor uw aanvraag via events@hoteltheden.nl.

Groepsreservering

Met meer dan 6 personen bij ons komen dineren in ons Current Restaurant? Dat kan. Vanaf 6 personen serveren wij een menu van de chef. De groep zal een deel van het restaurant toegewezen krijgen met diverse tafels. We verwelkomen kleine groepen voor diner in ons restaurant tot maximaal 20 personen. Voor grotere groepen is exclusief verhuur van ons restaurant mogelijk. 

Borrel

Borrelen bij ons met een groep in onze Current Bar? Dat kan! Voor kleinere groepen kunnen we een groepsreservering maken met arrangement. Vanaf 25 personen tot 70 personen is de bar geheel voor jullie, lees meer over exclusieve evenementen hieronder. Borrels op ons terras gaan op aanvraag.

Exclusief evenement

Wilt u een top-notch ervaring bieden aan uw gezelschap? Het is mogelijk ons restaurant óf onze bar exclusief te huren. Voor het restaurant is een sit-down dinner tot 60 personen mogelijk. In de bar kunnen tot 70 personen een borrel organiseren. Een minimale besteding is bij exclusief verhuur vereist. 

Current Cocktail

Overnachten & Vergaderen

Maak jouw ervaring compleet met een overnachting en/of vergadering bij The Den, ‘s-Hertogenbosch, a Tribute Portfolio Hotel. Current Rooftop ligt gelegen op de 9e verdieping van dit nieuwe lifestyle hotel en daarom de ideale accommodatie voor een onvergetelijke avond.

See you at The Den

Room_King.jpg