Menu
Chef's Menu
3-gangen menu
zestig euro
4-gangen menu
zeventig euro
5-gangen menu
tachtig euro
À La Carte
Voorgerechten
Steak tartaar | gerookte kappertjes crème | toast - 20
Kingfish | komkommer | yoghurt - 24
Kalfszwezerik | aubergine miso | kalfsjus - 26
Agnolotti | citrus | pistache -18
Hoofdgerechten
Knolselderij | paddenstoelen | citroen - 28
Zeebaars, 700 gr. | viseitjes | beurre blanc - 75
Dry aged rib-eye, Weiderund 250 gr. | bearnaisesaus - 40
Côte de boeuf, Simmentaler 700 gr. | bearnaisesaus - 95
Nagerechten
Chocolade | passievrucht | ananas - 14
Perzik | mascarpone | amandel - 14
Nederlandse kazen | kweepeer | vijgen-notenbrood - 18
Madeleine | burnt lemon curd - 4.50 p.s.
Bijgerechten
Bloemkool | amandel | dukkah - 7
Little gem | ansjovis | broodkruim - 7
Tomaat ananas | watermeloen | stracciatella - 9
Verse friet gebakken in ossewit | brander mayonaise - 6