Chef de Partie

Fulltime

Dé ultieme culinaire beleving ervaar je bij Current Rooftop, het enige rooftop restaurant & bar in ‘s-Hertogenbosch. Ontdek deze nieuwe, kosmopolitische bestemming met waanzinnig uitzicht over de historische stad en de groenrijke omgeving. Current Rooftop is gelegen in het Paleiskwartier, op slechts 10 minuten loopafstand van het treinstation ’s-Hertogenbosch. Current Rooftop hoort bij het nieuwe lifestyle hotel The Den, ‘s-Hertogenbosch, a Tribute Portfolio Hotel, geopend op 28 maart 2022. Dit hotel is onderdeel van de Odyssey Hotel Group.

Wat ga je allemaal doen?

Als Chef de Partie maak je met passie mooie gerechten klaar voor onze gasten en ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig draaien en aansturen van jouw partie. Samen met de overige teamleden ga je ervoor zorgen dat Current een culinair begrip wordt in 's-Hertogenbosch en omgeving. Deze luxe F&B outlet is een ware kers op de taart in hotel The Den, waar jij onderdeel van kunt worden. Gezien het een pre-opening betreft, zul je er vanaf het eerste moment bij zijn en helpen om de afdeling te vormen. 

 

 

Wat Zijn je taken?

  • Verrichten van voorbereidende werkzaamheden;
  • Beoordelen van te gebruiken ingrediënten op versheid en houdbaarheid;
  • Bereiden van gerechten volgens recepturen of specifieke aanwijzingen van de Chef-Kok;
  • Doorgeefgereed maken van gerechten volgens vastgelegde instructies;
  • Zelfstandig draaien en aansturen van jouw partie;
  • Controleren of de gerechten voldoen aan presentatie-eisen volgens het "niet goed is niet meegeven" principe;
  • Het achterlaten van een goed ingevulde mise en place en bestellijst met het oog op de volgende dag;
  • Assisteren bij het ontvangen en opslaan van geleverde artikelen en de controle op kwaliteit hiervan;
  • Bijdragen aan het beheersen van de kosten, verbeteren van de omzetten en andere afdelingsdoelstellingen;
  • Het schoonmaakrooster naleven, hygiënisch werken en het schoon houden en achterlaten van je werkplek en de keukenapparatuur;
  • Werken volgens HACCP procedure;
  • Investeren in een fijne samenwerking met de bediening;
  • Werken volgens de richtlijnen van Tribute Portfolio & Marriott International.

 

Wat wij van je verwachten

Je bent gek op eten & drinken en hebt een passie voor restaurants. Je kunt je vinden in de volgende kwaliteiten:

  • Een afgeronde opleiding Zelfstandig Werkend Kok;
  • Ervaring binnen fine-dining is een vereiste;
  • Ervaring binnen de hotellerie is een pre;
  • Gedreven;
  • Zelfstandig
  • Kwaliteitsgericht;
  • Coach;
  • Veel energie;
  • Fun.

Solliciteer direct

Heb jij interesse in deze functie? Neem direct met ons contact op. Stuur je CV en eventuele motivatiebrief naar hr@hoteltheden.nl of maak gebruik van het contactformulier. We laten zo snel mogelijk van ons horen.

Let's introduce

Sleep je bestanden hier!
Sleep je bestanden hier!
Moment geduld...
U bent al geverifieerd.